18ο Επεισόδιο

Πόσες φορές κοιτάτε τον ουρανό και βλέπετε ένα αεροπλάνο που θα θέλατε να μάθετε τον προορισμό του; Τώρα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την συγκεκριμένη πτήση μέσω της ιστοσελίδας που σας δείχνουμε. Επίσης πόσες φορές θα θέλατε να δείτε ένα συγκεκριμένο ματς που δεν το δείχνει η ελληνική τηλεόραση, τώρα μπορείτε! Ακόμα σας δείχνουμε πως να προετοιμαστείτε για τον αυριανό καιρό λαμβάνοντας σχετικές πληροφορίες στο email σας, ή πως να κάνετε αυτόματα follow σε κάποιον που μόλις σας έκανε follow στο twitter και άλλα πολλά, χρησιμοποιώντας τις πανεύκολες εντολές της σελίδας ifttt.com. Ξεκλειδώστε, αρχεία zip,rar και άλλα με την μέθοδο bruteforce με το προγραμματάκι rarcrack και μάθετε τον δύχρηστο αλλά πανίσχυρο editor vim μέσω ενός παιχνιδιού! Το καλύτερο για το τέλος: σας δείχνουμε μια ψηφιακή βιβλιοθήκη με απίστευτα πολλούς τίτλους.

Shownotes:

 1. FlightRadar24 – Δείτε όλες τις πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών online – 01:44
 2. TV MAXE – Πληθώρα τηλεοπτικών καναλιών από όλον τον κόσμο, στην οθόνη του υπολογιστή σας – 05:00
 3. IFTTT – Δημιουργήστε πανεύκολα εντολές το τύπου “if this then that” – 08:16
 4. RarCrack – Ξεκλειδώστε, αρχεία zip, rar κτλ.- 12:45
 5. Genesis – Online ψηφιακή βιβλιοθήκη με απίστευτο αριθμό βιβλίων – 16:41
 6. Παιχνίδι εκμάθησης του επεξεργαστή VIM – 21:22
 7. Ταινία Chronicle – 25:44

Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook, Twitter, Google + και Youtube.

Έχετε κάτι να προτείνετε ή να παρατηρήσετε; Περιμένουμε e-mail σας στο: info@thebetashow.gr

Update #3 Ενημέρωση Όπως έχετε καταλάβει, εαν διαβάσετε και τα προηγούμενα updates το επεισόδιο αν και έτοιμο από την Παρασκευή ανέβηκε σήμερα Τετάρτη. Ελπίζουμε να μην ξαναπαρουσιαστούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον!

Update #2 Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια! Μετά από 8 ώρες “ανεβάσματος” το utube πάλι μας απέρριψε το βίντεο λόγω: Rejected (length of video is too long) (διάρκεια), επειδή μας αφαιρέθηκε η δυνατότητα να ανεβάσουμε βίντεο μεγαλύτερο από τα 15′ λεπτά, λόγω του προηγούμενο Copyright δες update #1. Αφού σβήσαμε το επίμαχο βίντεο μας επανήλθε η δυνατότητα να ανεβάσουμε ξανά μεγάλης διάρκειας βίντεο. Οπότε φτου και από την αρχή (Tragic!!!!)

Update #1 Damn Copyright laws!!! Αυτή την στιγμή ανεβάζουμε ξανά το επεισόδιο επειδή το youtube μας το κατέβασε γιατί είχαμε μέσα το trailer από την ταινία Chronicle. Υπολογίζουμε το βράδυ να είναι διαθέσιμο καθώς μέχρι να γίνει rendering και upload θα πάρει ώρες…..

Σας άρεσε; Διαδώστε το!

13 thoughts on “18ο Επεισόδιο

  • Ναι, όντως! Επειδή έχουμε βάλει το trailer από το Chronicle. Το ξανανεβάζουμε χωρίς το trailer. Damn Copyright laws!!!

  • Σύμφωνα με τα τελευταίες “εξελίξεις” το rendering θα τελειώσει σε 4 ώρες + 6 ώρες για να γίνει upload, μάλλον τα ξημερώματα θα είναι online (άτιμο copyright)

 1. Δεν τα ανεβάζετε στον δικό σας server ώστε να τα έχετε όλα και χωρίς περιορισμούς?

 2. Το έχουμε σκεφτεί για τον δικό μας server αλλά έχει αρκετά έξοδα. Αυτή την στιγμή ανεβαίνει για 3η φορά. Όπως το βλέπω μάλλον αύριο το πρωί θα τελειώσει 🙁

  Μέχρι να ανέβει μπορείτε να περάσετε γρήγορα το χρόνο σας εδώ:http://www.thebetashow.gr/2012/05/παλιά-παιχνίδια/

 3. Αν τα ανεβάζατε σε κανένα dropbox ή google drive δεν θα μπορείτε να τα ενσωματώσετε στην σελίδα μετά ? Από 5GB το καθένα δίνει. Σκεφτείτε μια τέτοια λύση γιατί θα δίνεται η δυνατότητα και για download από εμάς!

  • Download το κάνεις και με το DownloadHelper απο το youtube.

   Επιτελούς είδαμε το καινούργιο επεισόδιο. 😛

  • Κάθε επεισόδιο (30΄) είναι περίπου 2.5 GB, οπότε θα έπρεπε κάθε δεύτερο επεισόδιο να κάνουμε νέο λογαριασμό

   • Παιδιά εγώ θας σας πρότεινα το 4shared. Αρχικά σου δείνει 5gb αλλά αργότερα σου τα ανεβάζουν. Εγώ μετά από 2 χρόνια έχω πλέον 15gb. Εντάξει δεν είναι πολύ, αλλά όσο να\’ναι εξυπηρετεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − 4 =